onsdag 17 april 2013

Min tid räcker inte till!!

Ja så är det faktiskt! Det är mycket på jobbet just nu, jag har en liten vovve att tahandom, jag tränar tre pass nästan varje dag och ska hinna med att laga mat, tvätta och sova. Tyvärr blir bloggen lidande nu eftersom jag prioriterar att sova istället för att sitta uppe och skriva om min dag (som i det stora hela ser lika dan ut varje dag). Upp klockan 05,00 (om jag inte ska cykla som första pass då blir det 04,45) göra frukost lådan, gå ut med hunden, åka ner till simhallen och simma, åka hem och hämta hunden (Bibi), åka till jobbet, äta frukosten, jobba, åka hem och gå ut med hunden innan jag sätter mig på monarken i ca. 60 - 90 minuter, byta om och springa i 60 - 90 minuter, lite mat på det, en snabbis till med hunden innan jag kryper i säng! Så ser mina dagar ut (med viss omkastning på passen :-)) Och jag får nästan alltid ihop det :-) (med lite hjälp i bland av mor och far) Men som sagt lite mindre aktivitet på bloggen just nu. I skrivandes stund är jag i Uppsala och laddar för några timmar i bussen i morgon, då sticker jag och Fredrik ner till Holland för att tävla lite :-) EM i duathlon står på schemat! Det ska bli riktigt kul att kötts ur kroppen ordentligt :-) Ska försöka ta massa bilder och hålla er uppdaterade så mycket det går! Nä nu blir det att sova lång dag i morgon. Natt natt! 

2 kommentarer:

  1. Då är frågan blir du sämre med 1 till 2 pass om dagen? Tycker du tränar sjukt mycket redan =) När hinner du vila upp kroppen?

    En som började läsa om dig pga MTB körningen, kul att läsa om de snabba framgångarna.

    SvaraRadera
  2. Vila!? ska man göra det också? ;-) nä skämt å sido jag har dagar som jag vilar på såklart :-) kul att du följer mig!!!!

    SvaraRadera