söndag 21 april 2013

Några dagar utan internet!

Ja det har varit några dagar utan internet här i Holland, men nu har jag några minuter att sammanfatta helgen! Bilder har jag varit dålig att ta denna helg men jag laddar upp dom senare!

Kiel – Horst

I fredags startade vi vid 09,30 (när båten kom in i hamnen) Jag sov riktigt bra hela natten och vaknade utvilad. Hytten var kanon (tycker hela båten var super faktiskt) lugnt och tyst hela resan J Efter lite frukost var det dags att knalla ner till bilen och kör ur färjan, sen var det 5 timmar med motorväg innan vi tillslut kom fram till stugan som vi hyrt. På vägen ner skulle vi stanna och handla lite, men det visade sig att i Tyskland fungerar inte Visa eller Mastercard!?? Så det var bara att leta efter en automat och ta ut kontanter. Väl framme så öste regnet ner och jag hoppade upp på trainern en liten stund innan jag och Fredrik tog en joggingtur, (det blev en lucka mellan skurarna) benen kändes förvånansvärt bra efter två dagar i bilen J vi gjorde lite middag och sen var det dags att lägga sig.   

Lördag!

Ja i lördags blev det lite sovmorgon, och efter en god frukost och lite vila samt småpill med cyklarna tog vi en tur. För min del blev det en heldel stopp och småjusteringar innan jag tyckte det kändes bra J men en 40 minuter rullade vi omkring iaf. Sen åt vi lite lunch och for in till race mötet inne i Horts (där banan var) fick vårt racepacket (vi fick faktiskt en dräkt J) efter mötet for vi hem och jag tog ytterligare en tur med hojjen och denna gång testade jag att höja styret en smula och det kändes bra så jag höjde sadeln med och då blev det ännu bättre J. Efter middagen blev det mest att titta på tv:n (Holländarna dubbar inte!! Kors i tacket) Tidigt i säng….

Söndag (Race day J)

…Tidigt uppe 05,30, i med lite frukost! Klockan 7 började vi rulla mot banan, tror nog vi var först på plats J Varmt och skönt var det dock inte 2 grader bara brrrrr!! Det fick bli att köra med underställ under dräkten L men men det gick bra. Körde faktiskt i kompressions strumporna (det var skönt att ha lite extra värme på vaderna) Jag startade 09,40 och det kändes lite trögt (som vanligt) i början, men jag tänkte att det släpper väll (som vanligt) men inte denna gång! Fick inte igång mig riktigt och hittade ingen bra rytm alls. Sprang dom första 15km i sub 4 tempo iaf. Cyklingen då jo den kändes bättre! Banan var riktigt kul! Inne i stan var det massa med svängar, igångdrag, kullersten och farthinder J när vi lämnade stan fick man några minuter som max i bågarna innan det var dags att svänga igen. Jag tog nog igen lite av vad jag tappade på löpningen där men fick ta i ganska så ordentligt J Efter cykling var det ju dags att springa igen och dom första metrarna kändes bra sen kom det! Jätte krampen i magen, försökte springa på men fick stanna flera gånger på första och andra varvet. Jag betihop på det sista och sprang de 7,8 km med 4,20 i snitt ändå (kan säga att det kändes som 5,30 hehe) Summa sumarum tror jag kom på 7:e plats eller nått (vet inte riktigt om jag ska vara nöjd eller inte) Vad jag vet är att jag måste träna växlingar!!! Att vara över minuten långsammare än de snabbaste och sen fumla med skorna (på cykeln) och tappa ytterligare tid är inte ok!! Mycket att lära J Tycker att jag borde ha sprungit fortare men det gick inte i dag skulle kunna skylla på massa saker men jag tror nog att idag hade jag inte mer i kroppen. Nu sitter jag i våran mysiga stuga tittar på tv och små äter lite, det var länge sedan jag var så slutkörd i benen hahaha det är jobbigt att bara ställa sig upp J Nä nu ska fortsätta att vila och i morgon börjar vi rulla hemåt igen! Natt natt!! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar