lördag 18 februari 2012

Skön vilodag med lite shopping och god mat.

I dag fick det bli vila, så jag började dagen med en rejäl frukost och passade på att göra en heldel ärenden. Först blev det en tur till Monteriva för att hämta en reservdel till min kaffemaskin, passade på att köpa några latteglas och skedar, men eftersom jag har haft lite problem med maskinen så fick jag dom gratis :-) bra service!!
Sedan en tur till Cykelspecialisten för att hämta min nya fina ram, lätt som en fjäder ska bli riktigt intressant att se hur lätt den blir när den är klar :-)
Sprang förbi elgiganten och kom därifrån med en ny kamera (behöver ju en bloggkamera) blev en Ixus 220HS borde väll räcka att ta lite snabba bilder och kanske spela in en å annan film. 

Har precis ätit en god middag och tänkte ta lite efterrätt och en latte på det. Ikväll blire lite party ska till gamla tryckeriet i Alvik och dansa lite lär väll lägga upp lite bilder från kvällen i morgon :-)

 Den grymma frullen :-)
 Knaperstekt bacon, ägg, chorizo(94% kött), mozzarella, broccoli och tomat.
Min skål med turkisk yoghurt, grädde, bär och nötter.
Ett glas mjölk (gammeldax ekologisk).  

Fick denna snygging i dag, nu är familjen hel igen ;-)

Ny kamera riktigt nice!

Dagens middag!
En god biff (Nöt) lite broccoli provad, smörstekt rättika, smörstekt halloumi, eget örtsmör och en liten klick bea. (Första gången jag äter rättika och det var riktigt gott med smör och salt)
Och ett glas Ramlösa :-)

En fungerande maskin och några latteglas på uppvärmning! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar