tisdag 25 december 2012

Lite vissen!

Efter mitt morgon bestyr som egentligen inte bestod av någonting, förutom lite knäböja (stabilitets övningar) och pill på datorn tog jag en liten promenad. Det var nog tur att jag gjorde det för efter en stund kände jag mig ganska vissen näsan rann (vilket den har gjort ett tag nu) och jag kände mig ganska tung i huvudet. När jag kom hem stod Jenni klar för cykeltur men jag avböjde artigt och gick och lade i stället, sov nästan tre timmar och vaknade med en bättre känsla i kroppen :-) Ja näsan rinner lite fortfarande men jag känner mig piggare nu, så idag tar jag en vilodag och egentligen varför inte!? Jag har all tid i världen att träna och det kommer jag att göra, så mer vila! Träna kan jag göra i morgon :-)

Jag ska ta en lugn promenad till HiperDino! Jo affären heter så eller det är en liten galleria faktiskt med en söt liten dinosaurie som logga (Konstigt va!? ;-)) Tänkte också passa på att göra lite reklam för mina rumskamraters bloggar (ja dom som har vill säga:-))

Varför Patron!? Ja det har något med en mailadress att göra ;-) Detta kan man läsa mer om i Fredriks blogg (Mantrasport)

1 kommentar:

  1. Anledningen till Patron är bara att det är fruktansvärt coolt! :)

    SvaraRadera