måndag 31 december 2012

Nyårsafton!!!

I dag är det nyårsafton även här i lägret, blir en god middag och kanske en tävling vem som klarar att vara vaken till tolvslaget ;-). Dagens träning då?
Måste säga att jag kände pigg som en lärka i morse, och efter en god frukost till sammandraget från herrarnas OS XCO (MTB)lopp tog jag en jogging runda. Det blev ner till stranden och upp till hundskitsrundan där det blev två varv. Kändes riktigt bra att springa i dag så jag testade att höja tempot lite utan några problem J Löptekniken känns mer och mer naturlig och jag behöver inte tänka så mycket på hållning längre (det känns lite mer naturligt nu) Jag mötte Fredrik efter mitt första varv på hundskitsrundan och vi tog ett gemensamt innan vi joggade hem igen. Det blev ett snabb stopp på vägen vid fruturian för lite proviantering också J. När vi kom hem blev det lite lunch och jag la mig på sängen och vilade en stund, vid 13 tiden drog vi ut på en cykeltur. Benen kändes riktigt bra i dag så jag stod på ganska duktigt de första 45 minuterna fram till dagens stigning där blev det 9st 5 minutare på låg kadens med 2 minuter vila i mellan den tionde blev nästan 8 minuter lång med spurt på slutet. Vi samlades på toppen och de andra åkte lite i förväg medan jag klädde på mig lite mer kläder, detta passade mig utmärkt då fick jag jaga hela vägen ner, och det gjorde jag! Ville verkligen krama ut det sista ur benen i dag och fick ligga på ganska bra nerför (vilket var bra då slapp jag ju frysa J) Fick ett riktigt bra pass och bra kurvträning på vägen ner också! Jag tror alla var riktigt nöjda när vi kom hem idag!? Det var riktigt kul att alla körde samma sak och att vi spred ut oss lite i stigningen så man såg alltid någon antingen om man vilade och rullade neråt en bit eller om man var på G uppför J. Jag hann med lite stabilitetsövningar och bålstyrka innan jag hoppade i duschen. Har också varit nere i affären och handlat ett par Speedos, hahaha jajjebullar ni läste rätt Stefan ska lära sig simma! Vet dock inte om cykelbränna och Speedos är en så snygg kombo!? Jag tror inte det va! Men den jämnar nog utsäg J.

Det är ju nyår och vad ska jag göra under 2013? Jag börjar ju det nya året där jag slutar det gamla! Här nere på Teneriffa omgiven av massa underbara människor!! Stort tack till Fredrik som har vakat över mig och sätt till att jag äter! Men alla här nere är toppen! Behöver man prata eller bara hjälp med något så finns det alltid någon som har svar eller kan hjälpa till! Eller bara lyssna en stund! 
Jag vill också säga ett stort TACK till ALLA familj och vänner som har stöttat mig under hösten när jag har mått som sämst! TUSEN TUSEN TACK!!

Jag kommer ha några utmaningar inför det nya året många sportsliga men en del andra med! Den största utmaningen är och kommer vara att bli frisk från min ätstörning och bulimin. Jag har också omvärderat en heldel saker under de två veckor jag varit här nere och frågat mig själv många gånger ”vad vill jag med mitt liv?” Jag tror jag redan vet svaret och kommer återkomma i den frågan. Det jag däremot vet säkert är att att jag kommer komma hem med nya värderingar och mål! En ny Stefan helt enkelt!!

Den sportsliga delen av 2013!
Jo jag kommer tävla lite mindre på MTB (Kommer satsa på de långa loppen och dra ner på de korta). Det kommer jag kompensera med att tävla på landsväg i stället och då i CK08:as Elit lag!
Jag kommer tävla en del i Duathlon och som det ser ut nu blir det EM i Holland i vår (riktigt spännande) Dessutom ska jag försöka få till det så jag kan köra hela Duathlon cupen i år. Tempo då? Jo det är så himla kul så det kommer jag fortsätta med så mycket jag hinner.
Sen har jag lite annat på G och det får jag be att få återkomma med lite senare.
Så kort och gott Ett riktigt GOTT NYTT ÅR på er alla och vi ses ute på tävlingsbanorna runt om i värden!!!!


Och till alla som jag inte träffar på tävling eller träning vi ses ju såklart vi med!!!!
Fast på andra trevliga ställen!!!

 Inga träningskläder i kväll inte :-)


 Förbril fart i köket!!

 Jordnötsmaffian ;-) inte en måltid utan jordnötssmör!
(Åsa det var tur att du inte kom hit ;-)) Nyårs Menyn:
Stekt Pangafilé
Rotfrukter i ugn
Kidneybiffar 
Hummus
Auberginröra
Banan bröd (nybakat förstås)     
Paprika med jordnötssmör
Äpple med jordnötssmör
 Efterrätt:
Raw food Äppelkaka
Botten: 
Valnötter, russin, dadlar och mandlar mixat!
Fyllning:
Äpplen och kanel!
På toppen:
Cashewnötsgrädde! 


Allt detta sköljdes ner med husets vatten!

Passade också på att avlägsna den sista av mitt gamla jag :-) 
Tycker jag är tillräckligt gammal nu för att inte ha massa skrot i munnen ;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar