torsdag 24 maj 2012

26" och ett nytt tillskott till familjen :-)

Jahop i går kväll plockade jag ihop min Flash classic 26" för att köra en liten prov tur i morse, kan inte påstå att skillnaden mellan 26" och 29" är särskilt stor (i alla fall inte var jag han känna på dom ett och ett halvt varv jag han köra på banan i morse, innan det blev punktering och jag fick rulla hem) men men påt i gen i morgon eller senare idag rättare sagt. Det har blivit en del sena nätter nu på sistone och tidiga månar, inte den bäst vilan kanske men jag har inte fått dagarna att räcka till denna vecka :-(, men jag känner mig pigg och kry och laddad inför helgen och Borlänge tour!
I dag kom så äntligen våra team kläder och en stor sten föll från mitt bröst, känns riktigt skönt att vi äntligen kan tävla i våra rätta kläder och att vi slipper tänka på detta längre!
Bussen är också på gång och den ska förhoppningsvis göras nästa vecka, så då kan jag släppa det med och förhoppningsvis bara koncentrera mig på att tävla och träna.

Tempodräkten den sitter som ett extraskinn, taaaajt men det går att andas ;-)

Ja och så till tillskottet :-) Jag har gått och blivit med Tempohoj och det blev så klart en SLICE (Cannondales tempocykel), träffade Fredrik Swahn i söndags efter Duathlon loppet (som han för övrigt vann!) och vi började prata lite om Slice:en som han körde på och det kröp fram att han hade en sparsamt använd hemma. Jag fick hans kort och ringde redan i måndags och vi bestämde att jag skulle komma i dag eller i går eftersom klockan nu i skrivandes stund har passerat tolv. Sagt och gjort jag packade en väska med pedaler, skor och hjälm och plockade upp mina kartläsare som för dagen hette Micke och Anton och så bar det i väg till Uppsala. Efter lite prat och en massa justerande av sadeln (uppåt en hel del) och styret så tyckte jag att jag satt hyfsat (antar att jag har en heldel justerande kvar att göra) och jag slog till så nu står den hemma och jag har lite smått panik med 6 stycken cyklar i min lilla 38 kvadratmeters lägenhet är det nu väldigt trångt.

Slice!! HED hjulen passar riktigt bra på den!! Nu ska vi bara byta vevar, bromsar och växlar :-)
och köpa en grym tempohjälm!!


1 kommentar: