torsdag 10 maj 2012

En strimma hopp och en ny sponsor!!

Efter nästan 4 dagar med vila (bara promenerat lite) så klev jag i dag upp på monarken som jag inte har använt på väldigt länge, tyckte det var dags att ta tjuren vid hornen och bara köra! Sagt och gjort, körde en lite längre uppvärmning och sen körde jag 4:or 3st med 2 min vila i mellan och mellan 3:an och 4:an körde jag 10 min aktiv vila innan jag körde 3 till måste säga att det gick bra! Körde alla 6 intervallerna utan stopp och en extra minut på sista. Det ska dock sägas att jag körde på ganska blygsam watt men det var länge sedan jag kunde köra alla utan vila i någon och att jag inte gav upp känns som ett stort steg i rätt riktning, inte minst för självförtroendet :-) Belönade mig själv med en god sallad efteråt.

En annan boost är att jag idag blev en sponsor rikare!! Känns också riktigt bra. Snapp Off som dom heter gör löstagbara rattnav främst avsätt för bilracing men det är ju ett riktigt bra stöldskydd också. Kommer ha ett sådant nav i min bil för beskådning inom kort!

I dag fick jag också chansen att träna huvudet riktigt mycket :-) När jag kom till jobbet låg det en påse på borde med nybakade kanelbullar som fyllde rummet med en behaglig doft :-) Inte röra bara titta (har givit mig själv godis, bullar, kak förbud resten av säsongen med vissa restriktioner) absolut inget på vardagar. tittade surt på påsen och gick och bytte om, efter några timmar när jag kom in på kontoret igen låg där tre påsar till!! Vad i h......e var ju bara att knalla därifrån igen :-) och lagom till trefikat kom en stor chokladask. Men inga snedsteg i dag (stolt över mig själv)

1 kommentar: