tisdag 1 maj 2012

Härlig tisdag!

Blev lite sent i går, kom inte i säng för en klockan 01.00 i natt. Vi hade lite grillparty hemma hos Micke och det var väldigt trevlig!! Men jag fick ta en sväng till Lidingö på kvällen för syrran (som skulle komma) hade låst in bilnycklarna i bilen, men men det tog inte så lång tid och när vi kom tillbaka fick jag leka kock. Först göra lite mat åt syrran och sen fixa efterrätten till hela gänget :-) Det var riktigt kul coh den uppskattades mycket (gjorde kanel och smörstekta äpplen med grädde och bär).
I morse var jag uppe vid sju tiden och år lite frulle och vilade lite innan jag åkte till Bromma och mötte upp Jonathan för en liten teknik runda på Lovön. Vi hade verkligen inte tur med punkteringarna i dag tor det gick två kolsyre patroner och två skumflaskor och det ligger nog en heldel Stan´s vätska runt om i skogarna på ön :-) Både jag och Jonathan rev upp ett par stora hål i däcken mitt blev lite för stort och det blev att knalla en bit på slutet, men vad gjorde det i det fina vädret :-)
När jag kom hem blev det lite lunch och vila innan jag tog en liten snabb tur till på eftermiddagen (kunde inte hålla mig, det var ju så varmt å skönt ute).
Nu har jag kört lite övningar för höften och min axel och snart ska jag och Micke sticka till Kista och glo på bio. Det blir The Avengers 3D blir spännande att se hur den är :-) Skönt med kort vecka och att vädret verkar hålla i sig så i morgon kväll blir det nog ut å leka i skogen igen (fortfarande lugnt men ska väll prova benen lite mot slutet av veckan)

 Hörde jag skåål eller!!??

 Punka nummer 1!!

Benvarmara av! :-)

 Dagens film!  

1 kommentar: