onsdag 30 maj 2012

Smack Tempo!!!

Idag började jag dagen (efter en god natts sömn) med en riktigt god frukost, stor talrik med gröt, banan, bär, kanel och mjölk en macka med hör och häpna färskost ägg bannan!!! och kaviar det ni (fick tippset av en polare vet inte om han vill bli nämnd så jag säger inte vem det var :-)) men gott är det trotts allt. En dubbel espresso slank ned med nom nom nom!!

Så då har man debuterat på tempo!! Riktigt kul (men jobbigt) var det har ju försökt att få till min sitt ställning i några dagar men tycker fortfarande att jag inte får ut allt tryck i pedalerna. Men men lite justeringar här och där ska nog göra susen. Banan var en ganska flack en några små kullar man skulle ta sig över men i det stora hela låg jag i bågarna hela vägen :-) inge problem med ryggen eller att det drog i baksidan häller så jag kan nog höja sadeln lite till. Som sagt det känns som man sitter lite lågt och att jag därmed inte får ner kraften riktigt men kul var det, hämtade upp en tempohjälm innan jag åkte i väg till Lunda. Det blev en Giro Selector riktigt skön och mysig ;-) helt vindstilla inuti (passade riktigt bra en kal kväll som denna, skit vad jag frös när jag hoppade ur bilen fort fort upp på cykeln och började värma. Mamma och pappa kom och tittade i dag med, det är riktigt trevligt att dom kommer ut och hejar och fotar eller bara är där som stöd STORA TUMMEN UPP FÖR MINA FÖRÄLDRAR!!! Och man ska inte häller glömma min syster som ställer upp och langar till dom flesta långloppen jag åker på nu förtiden hon ska också ha en massa tummar :-)
Själva loppet då kändes lite segt i starten men när jag kom igång tyckte jag att det tuffade på riktigt bra och jag hade 41.54km/h i snitt det är jag riktigt nöjd med, med tanke på att det var min första tempo tävling på en cykel som jag inte sitter hundra på, en stor klapp på axeln till mig själv!!! 

Nom nom nom!!

 Jesper fick hjälpa till och justera nya hjälmen lite innan start!!

 Hej vad det går :-)

Visar tänderna vid målet antar att jag tog i lite då!?Rullar ner lite efter målgång!!

2 kommentarer:

 1. Kanon Stefan, 41.5 i snitt i första racet är hur bra som helst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!!
   Det gick nog ganska bra ändå :-)

   Radera