onsdag 6 juni 2012

En bra dag!!

Den här dagen är jag verkligen nöjd med!! Har hunnit med att stryka en massa saker på min att göra lista och ändå haft en hel del skoj med :-) Började dagen med att sticka ut på tempohojjen och testa lite nya inställningar inte riktigt nöjd men det börjar ta sig :-) efter det blev det lite mer bakande, idag blev det två stora grovlimpor med valnötter, solroskärnor, och sesamfrön. Fick en heldel jobb gjort med och hann till och med sticka upp till Micke och tvätta av cykeln efter gårdagens lerpass. Som tack för tvätten bjöd jag över Micke och Anton på lite fika (nybakat bröd) Limporna blev lika lyckade som mina frukostbullar från i går :-)
När mins gäster hade gott var det dax att packa och dra till Åkersberga för deltävling nummer 3 i MTB Täbys XC cup. Väl på väg dit öppnade sig himmelen och det stod som spön i backen, men när vi kom fram slutade det och man fick värma upp i uppehåll. Regnet kom dock till baka lagom till starten men vad gjorde det? Banan var hal men riktigt kul, Jesper tog starten men mina ben svarade riktigt bra i dag (trots morgonens tempo träning) och jag hakade på. Sen var det jag och Jesper i fem varv riktigt kul och det funkade riktigt bra för mig i skogen tappade dock lite i den hala nedförslöpan men kom i kapp i skogen.
Jesper drog ändå det längsta strået i kväll och knep första platsen men vad gör det när man har kul :-)
Är riktigt imponerad hur bra fäste jag hade med furious fred och för dagen körde jag min Flash 26:a (Jesper körde också på 26 tum och furious fred) Dom däcken funkar i alla väder :-)
När jag kom hem blev det en snabb dusch och sen tog jag en promenad hem till Micke och grattade honom och vi satt och snackade en stund innan jag knallade hem igen. Nu längtar jag till morgonen så man får äta goda mackor nom nom!

                                                   Före!                                                  Efter!

Två skitiga 26:or båda med Furious Fred!! 

 Allt annat än rena men nöjda och glada :-)

Kvälls prommis upp till Micke!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar