fredag 18 januari 2013

Bra start ångest resten av dagen!

I går kväll kom jag på att jordnötsmöret var slut! Hemska tanke!! Visste att det skulle bli ett herrans liv om det inte hade funnits på morgonen ;-) Så jag körde en satts på kvällen när alla hade smitit upp! Jag är dock lite allergisk och det sticker i näsan och klia i munnen när jag känner doften av jordnötter! Så jag tog min X-Kross bandana och lekt bandit medan jag gjorde smöret :-)

Vad gör man inte för resten av gänget :-)

Hade lite svårt att sova i natt, vaknade några gånger och bara låg och vred å vände mig en stund tills jag somnade om igen. Blev den vanliga grötfrukosten med masa goda frukter innan vi for ner till T3 och simmade. Nu börjar simningen gå riktigt bra (även utan dolme) andningen fungerar rotationen likaså :-) simmar mer avslappnat och blir inte lika trött längre! Så det finns hopp för mig tror jag :-) Efter simningen cyklade jag och Patrik till Hyper Trebol och handlade lite glödlampor och russin. När vi kom hem stod lunchen på bordet (ja nästan den stod på spisen och var klar :-)) Oscar som åkte direkt hem hade gjort en god lunch, tyvärr åt jag alldeles för mycket och resten av dagen hade jag ett svart moln över mig! Mådde riktigt dåligt och hade ångest hela det 5,5 timmar långa cykelpasset som jag och Patrik körde! Fy bubblan! Hade maten uppe i halsen nästen hela passet och kunde inte ens dricka ordentligt :-( Efter passet åt jag dock en liten lätt middag bara för att jag måste! (hade jag fått bestämma hade jag nog bara gått och lagt mig på en gång) jaja nu har jag klagat tillräckligt!

Nu till det roliga (ja det tycker jag iaf.) jag har  kommit in på en distanskurs på Lillsveds didrottshögskola! Det ska bli riktigt kul och spännande! Tänkte jag skulle utveckla mitt företag lite och mig själv såklart! Så nu kommer jag ha lite att göra här på kvällarna :-) och när jag kommer hem förstås :-)

Tyckte det var dags att visa den fina brännan ;-)

 I väntan på Patrik!
 Lite bildet från dagens tur!
 De här serporna åkte vi nerför! Riktigt fint men grymt dålig asfalt !


Upp upp upp :-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar