söndag 24 februari 2013

Söndag eftermiddag!

Jaaa!! Då var det söndag och denna vecka var snart slut, äntligen!!!! En vecka med vila är snart slut, eller jag kanske ska tillägga aktiv vila! Fick ihop e 18 timmar med träning mest ganska lugnt men några testlopp har det ju blivit också :-) Nu kommer det en vecka med mycket hård träning som jag avslutar på söndag med en duathlonsprint (den ser jag verkligen fram emot) Åter till dagen! Jag och Oscar trampade ner till stranden i morse och det var riktigt kyligt faktiskt brrrrr! Idag skulle jag också prova min nya våtdräkt. Satan vilken skillnad det var med denna :-) Jag flöt ju som en kork och kunde röra mig mycket lättare :-) Nackdelen är väll att den är svårare att komma ur hehehe måste träna mer på det :-) För en gångskull var det faktiskt ganska behagligt att komma ur vattnet och duscha i kalduschen!
Sen cyklade vi hem och jag fick för mig att städa lite, sagt och gjort passade även på att renovera en av toaletterna (så man slipper halka av när man sätter sig på den ;-)) Blev en liten lunch och lite filmtittande innan jag hängde med Stefhan och Patrik ut och filmade lite med GoPro kameran (jag och Stefhan sprang) Efter det blev det lite styrka och nu har jag ätit middag och ska titta på mer film innan det är dags för sängen :-) trevlig kväll!!

Kall morgon och lågt vatten :-)
Listerin bra att ha efter Öppet vatten simning (smakar urk i munnen efter allt saltvatten)
 Rast vila och film :-)
 Lite löpbilder :-)2 kommentarer:

  1. Tag inte det här för hårt nu, men du springer som en cyklist! Försök att få liiite längre höftböjare, så att du kan få ut höftextensionen ordentligt. Då går det snabbare.

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Nä det är väll bara bra med tipps och råd :-) men jag fattar inte riktigt hur du menar så förklara gärna :-)

    SvaraRadera